Saturday, February 16, 2013

~ Leisure Time With Kids In Beauty & SPA Shop ~

Wah... Cuti CNY yang panjang sudah berlalu.. tetapi kami enjoy cuti panjang secukupnya... 5 hari yang seronok.

First day cuti, ai bawak anak2 buat treatment rambut dan potong rambut.. ha ha, sorry Ida.. rambutmu terlalu panjang. RIMAS!! ibu tengok rambut Ida.... 


Nani yang benar2 terlelap, syiok dgn orang belai rambut dia.. :-P

Ha.. Rambut ida yang terlalu panjang.. rimas ibu 

Nina yang sweet.. suka bila dicuci rambut..

Ida - sedih bila rambut da kena potong.. he he..

Then, da agak2 siap treatment rambut kitorang semua termasuk ai dan Fatin.. ai pun da janji dengan kawan ai, K Aj - empunya Ajba Beauty & SPA, TTJ.. nak kasi pinjam muka ai yang x berapa nak cun ni.. jadi model utk contoh servis mekap dia...

Hah!! ai dapat yang night mekap pulak.. adesss, syida mekapkan muka ai sampai sejam rasanya.. bulu mata tercabut sampai 2 kali.. punya x selesa guna yang pelesu.. tapi demi janji pada kawan.. ku turutkan jua.. :-)


Tada... ni with my sleepy baby, Bebot aka Nanie

Sempat snap guna HP je lah sebab kamera girl tu tak bg pun gambar guna kamera mahal dia tuh.. ha ha

So, seharian duduk kat spa kak Aj, lepas makan2, kitorg balik.. penat tapi kami enjoice our day together-gather..  syiok.


Daaaa...
~ XOXOXOXO ~



Sunday, February 3, 2013

~ never LIE !! ~


Renung dalam2 dan tanam dalam hati 

~ bila sekali menipu, besar kemungkinan akan berkali-kali ulang benda yang sama, 
mungkin bukan pada orang yang sama tapi tetap melakukan perkara yang sama, tapi 
berusahalah untuk berkata benar walaupun sekali.. ~


~ XoXo ~
i'm happy because i am who i am and who i want to be