Thursday, September 17, 2009

Projek Bulan Ramadhan

Sempena bulan ramadhan ni, projek menjual kek lapis secara kecil-kecilan tetap berjalan walau pun sibuk kat opis.. antara kek yang dibuat, tak larat nak upload n ambik gambar semua, sebab tak menang tangan, bukan byk order tp kena buat sorang2 he he he ...


Kek Lapis Pucuk Rebung - order dari Angah, Along n the geng opis dia, dan Hj Wahab dr Kangar Perlis.

Kek Lapis Masam Manis - Order dari kawan2 yang tak tersebut nama diorang nih.. sori yek..jenuh nak taip nama korang..

Kek Lapis horlick milo - kek ni pun agak ramai jugak yang order.
Insya Allah lepas raya lah saya upload photo2 kek yang terhasil dari projek part time sempena Ramadhan.. Lepas balik dari Sarawak lah ye..
Apapun, Selamat Hari Raya untuk kawan2 di alam maya..dan kawan2 yang selalu lawat blog nih. Segala salah dan silap, harap kita sama2 memaafkan yo..




Sunday, September 6, 2009

Buka Puasa Bersama Member Site Ofis

Jumaat lepas, hari cuti kitorang, tapi sebab kitorang nih kategori staf yang rajin, jadi kami pakat kerja lah kan.. he he he.. Dah ptg baru decide nak pergi berbuka sama2. Tempat: Kuala Perlis lah..Takda tempat lain ka? Ada, tapi nak kata, kami nak makan yang sedap dan murah.. kat situ lah, drive jauh sikit lah dr Alor Star ke sana.. tapi tak pe.. makan punya pasal..

Ketam Goreng Pedas, Telur Dadar Kosong n Sotong Goreng Tepung - menu yang memang kena ada.. Ni pulak tomyam campur.. punyalah banyak isi sampai tak abis.. udang pun besar2 dalam tomyam ni..

Ikan Siakap masak tiga Rasa.. mmmmhhh.. sedap terutama bila time meratah he he ...

Sekali rasa ikan Gruk nih, memang nak makan lagi.. isi nya lembut n sedap.. memang sesuai dibakar n cicah air asam..
Ni geng2 kami berbuka puasa.. Wife Abang Zamri (Safety Office), Kak Zue and anak2.. yang macam kenal je tu.. Nina n atin lah..
Ni spesis makan tak toleh orang nih... tu Abg Zamri (SHO) dengan Afif (ASA).. dok sebelah Afif tu, Ida.. gemar tul dia sotong goreng tepung.. bkn part sotong, makan part tepung je... Penaja tak nampak muka.. sebab ambil gambar..he he he.. Jadual berbuka bersama maybe this week, ye lah kan, pas ni nak cuti raya plak.. lama tak jumpa lah nanti..
Apa pun, selamat menyambut Ramadhan pada kawan2 di mana jua berada...