Tuesday, February 7, 2012

Mode : AngryBird Cakes

Assalamualaikum......

Tengok tajuk jek tau dah nak cite pasal angry bird, burung marah yang menjadik bualan zaman sekarang,.. dia pon glamer tau.. ha ha

Selalu deco cakes mcm biasa jer, sampai ketandusan idea, then last week my officemate, Dai datang rumah, sesaja suka abiskan hujung minggu tengok2 ai buat kek camana kan.. ha ha..

So, kitorg try buat kek Angry Bird.. burung yg marah ni mmg hangat di pasaran tau.. berpandukan keychain anak ai yang teramatlah kecik saiz tu.. inilah hasil kek kitorang.. ai dera cik Dai kita tu deco berpandukan lakaran yg dah ai buat. dia picit2 aising.. menggeletar jugak weiii... tp Alhamdulillah, menjadik n cantik. Maybe, kebanyakan kitorang yg berkecimpung dalam bidang engineering nih, ada bakat tenggelam dalam bidang deko kek.. ha ha.. (ini betul tau.., my engineering exclassmate ramai yg buat home bisnes kek & berjaya dalam bidang ni..)

Ni kanak2 rebina dah tak sabar nak kerat angrybird nih.. nak snap pon siap ada pisau potong kek lagi... ha ha apa pun, kitorg hepi dgn hasil hari tu..

This week pulak, member ai pulak request kek angrybird utk besday adik dia... tadaaa.... ni lah hasil nya... lawa kan (pssttt...masuk bakul angkat sendirik k...)

Then, ai buat satu extra kek angrybird utk letak kat kedai member ai kat shoplot depan rumah kitorg tu jek... tukar kaler plaks.. he he.. jemu r angrybird merah..
He he he.. abis da cite kek angrybird..

Thousand thanks pada my ex GSSB Collegue, Zila sebab sudi order kek besday dari ai, utk anak2 sedara dia.. :-))
Ok lah.. malas nak menceceh panjang2... da malam nih.. besok nak kerja...

Daaaa... Gud Nite uols ya.. :-))