Monday, April 20, 2009

Jalan2 lagi.. tp kat Genting Highland

Balik je dari Kuching Sarawak, Hubby ajak pergi naik Genting Highland.. bukan apa, sebab masa cuti sekolah tu, anak2 takde pergi memana, so Hubby ambek cuti, then bawak family pergi holiday.. tak jauh, janji hepi....
Mang aiiiiiiiiii.. jauh nyer lah ambek gambar.. sampai objek sasaran tu tak jelas...hehehe


Wajah-wajah ceria n sengih sebab happy g jalan2...


Cerianyer korang ye... Memang trip jenjalan ni utk korang2 nih...


Ha.. ni Babah Mithali.. ibu jugak yang kena ambek gambar.. (sebab takde org pun yang masuk time kitorang ambek gambar..)Posing kat dalam Kedai Coklat.. mana lagi sorang ek... ngajuk lah tu..



Posing sebelum balik rumah.. ni Hotel Theme Park.. Bilik ok..cuma pemandangan mengadap Balai Bomba Genting hahaha..



Inilah pelapis juara F1 di masa akan datang.. ahakssss
Amboi Cik Hubby pun syok nampaknyer.. naik perahu lanun ngan anak2... siap amek cuti lagi..

Ni lagi sorang.. bukan main syok dia.. sampai taknak keluar dari area Bumper Car nih..

Kat Bumper Car ni je.. berkali-kali keluar masuk main.. nasib baik takde ramai bebudak time nih..
Sukanye dia.. ni monteng nih.. sebab nak g Genting kan..
Begitulah wajah-wajah ceria family masa bercuti... memang enjoy walaupun $$$$ melayang... ahakssssss...














Gambar2 Trip ke Kuching...

Sekian lama menyepi n takde masa nak update blog.. kadang2 masa ada, tapi takde mood nak update pun. Ni datang rajin sekejap.. almaklumlah.. kalu rajin ni.. dtg kejap je... kerja pun tgh takde, so.. update blog jap.

Ni gambar kat Kampung Budaya... hahaha i org Sarawak pun first time pergi sini.

Ni gambar dalam River Cruise.. jalan2 sepanjang sungai depan water front tu.. ngan member opis ek.. dua2 muka penat sbb dah berjalan satu hari nih..


ni gambar kat lobi hotel Regal Court (org Kch panggil Regalis Hotel)... Gambar sebelum pergi makan2 kat luar...
Byk lagi photo tp tak larat nak upload lah.. hahaha.. cukup sekadar utk update jek..