Sunday, June 27, 2010

Tempahan Kek Lapis Sarawak 2010

Tempahan Kek Lapis Untuk Hari Raya 2010 dibuka sekarang.

Hari Raya bakal menjelma lagi.. So, jangan lupa membuat tempahan awal ya..

Untuk menjamin kualiti, tempahan adalah terhad dan tempahan akan ditutup seawal 1 Ramadhan. (Kek akan mula dihantar secara berperingkat mulai 13 Ramadhan).

Kami juga menerima tempahan untuk hari-hari biasa sehingga 25 Julai sahaja dan akan ditutup untuk memberi laluan pada tempahan untuk hari raya.

Tempahan akan dibuka semula selepas 6 syawal.


* Kek ini menggunakan butter, dibuat sendiri oleh kami dan tidak mengandungi pengawet.


* Kek ini tahan lama (mencecah 3 bulan sekiranya disimpan dlm freezer).


* Berat purata kek adalah diantara 500gm-550 grm, 1.5kg - 1.55kg. (mengikut jenis kek).

Untuk tempahan/pertanyaan, message di inbox saya @ SMS to 019-663 1013 @ chat di YM saya: watie_1411@yahoo.com.my , atau pun add saya sbg rakan di Laman Facebook , WATIE QUE


KEK LAPIS MUTIARA -Code: LM001

[FLAVOR: COKLAT/HORLICKS & BISKUT JEJARI]

8X2.3 (500grms) - RM25-00

8x8 (1.5kgs) - RM65-00


KEK LAPIS 3 RASA - Code: LTR002

[FLAVOR: PANDAN/OREN & STRAWBERI]
8X2.3 (500grms) - RM25-00
8x8 (1.5kgs) - RM65-00




KEK LAPIS CADBURY's - Code: LC007

[FLAVOR: NESTUM/COKLAT CADBURY'S]

8X2.3 (500grms) - RM25-00

8x8 (1.5kgs) - RM65-00


Tuesday, June 22, 2010

NEW ARRIVAL - LYCRA 2 TONE AWNING

Salam,

Minggu ni ada stok tudung lycra yang baru..

So, boleh lah belek2 mana yang berkenan di hati..., kalau dah ada yang berkenan, isi form di bawah or follow je step ni..

1. Sila sms @ hubungi saya 0196631013 atau e-mail : watie_1411@yahoo.com.my dan nyatakan kod tempahan anda bagi pengesahan stok.

2. Setelah saya mengesahkan stok dan jumlah bayaran, anda hendaklah membuat pembayaran ke akaun saya:
MAYBANK (Firmawati Binti Jahori) : 1641 1906 1079
CIMB BANK (Firmawati Binti Jahori) : 0516 0004 1025 27

3. Selepas pembayaran dibuat, sila hubungi/sms/email saya dan berikan
i. Nama :
ii. Alamat Penghantaran:
iii. Kod Tempahan:
iv. Jumlah Bayaran:

4. Barangan anda akan dihantar dalam masa 1-2 hari selepas bayaran diterima. Tracking No. akan diberikan kepada anda melalui emel/SMS.

..TERIMA KASIH.....

POSTAGE VIA POS LAJU

PENINSULAR MALAYISA RM6

SABAH/SARAWAK RM9

3 pcs and above free postage




Tudung Lycra 2 Tone
Body: Kain Lycra Korea, Awning: Thai Silk
Size M (Labuh Tutup Dada)
Code: LYCRA 001
RM25/pc


Tudung Lycra 2 Tone
Body: Kain Lycra Korea, Awning: Thai Silk
Size M (Labuh Tutup Dada)
Code: LYCRA 002
RM25/pc



Tudung Lycra 2 Tone
Body: Kain Lycra Korea, Awning: Thai Silk
Size M (Labuh Tutup Dada)
Code: LYCRA 003
RM25/pc

Tudung Lycra 2 Tone
Body: Kain Lycra Korea, Awning: Thai Silk
Size M (Labuh Tutup Dada)
Code: LYCRA 004
RM25/pc


Tudung Lycra 2 Tone
Body: Kain Lycra Korea, Awning: Thai Silk
Size M (Labuh Tutup Dada)
Code: LYCRA 005
RM25/pc

Tudung Lycra 2 Tone
Body: Kain Lycra Korea,
Awning: Thai Silk
Size M (Labuh Tutup Dada)
Code: LYCRA 005 RM25/pc
So.. happy viewing and shopping... dagg.... ;-)

Wednesday, June 9, 2010

Tudung Lycra Nisrina

Sesiapa berminat nak order,
boleh call or sms saya di 019-663 1013 ..atau isi order form kat bawah sekali yer..

..TERIMA KASIH.....
POSTAGE VIA POS LAJU
PENINSULAR MALAYISA RM6
SABAH/SARAWAK RM9
3 pcs and above free postage




Tudung Lycra Nisrina (Light Brown)
Size M (Labuh Tutup Dada)
Code: LN 001
RM30/pc


Tudung Lycra Nisrina (Blue)
Size M (Labuh Tutup Dada)
Code: LN 002
RM30/pc


Tudung Lycra Nisrina (Green)
Size M (Labuh Tutup Dada)
Code: LN 003
RM30/pc

Happy viewing and do not hesitate to comment if interested.. YM me: watie_1411






Tuesday, June 8, 2010

Kain Japanese Cotton (4m).. (READY STOCK)

Kain Japanese Cotton (4m)
Semua ready stock..
RM45-00 sahaja.
Sekira nya berkenan, isi form di bawah...

thanks ya..




JC - 001




JC - 002




JC - 003




JC - 004
Berminat..??? , SMS or YM saya..






































Bisnes Online Just Set Up..(Tudung Lycra Butang)

Salam.. dah lama nak update blog, tp takda cerita.. baru2 ni, saya setup satu butik online dalam Facebook.. memang saingan sangat hebat.. tetapi kita tidak tahu rezeki kita kalau kita tidak mencuba.. Untung Rugi..Allah yang tentukan.. Usaha kita yang penting, berani mengambil risiko mesti ada.... Mana yang korang berkenan.. pilih lah then boleh terus call saya..
So kita layan je, kalu berminat, boleh order, terus sms saya : 019 663 1013 ,or YM saya : watie_1411@yahoo.com.my



Tudung Butang (terdapat 3 patern ready stock), Size M (Labuh tutup dada), Hanya RM15/pc