Monday, December 26, 2011

~ Thanks for blogwalking.. ~

Assalamualaikum & Hello...

Pada kawan2 yang rajin jenguk2 blog ai nih dan pada yang tinggal message kat shoutbox tu, tQ sesangat, ai tak dapat nak reply satu2... just nak cakap thanks for any compliments tu ya.. lagi satu, ai akan visit blog uols bila berkesempatan. :-))

Entah lah, sejak dah kerja balik nih, ai rasa macam penat sangat setiap kali balik kerja (bukan ada kerja banyak pon..)... aduh, blog pun sampai x diupdate.. jangan kan update blog, nak masak pun mcm takda hati..

CAMANA NIH?????? apa nak jadik nih... hu hu hu hu

Masih ada 4 hari lagi hari bekerja dalam bulan terakhir di 2011 ni.. Jujurnya, sejak kembali bekerja nih, jarak antara anak2 dengan ai terasa jauh.. Huk.. huk.. huk... sedih, terkejar2 dengan masa yang singkat, bila balik rumah, hari pun dah menjelang malam..

Sampaikan ada masa ai terpikir, mungkin kembali menjadi 'Stay Home Mum' lebih baik...
ADAKAH BOLEH BEGITU...????

Daaaa....... masa begitu cemburu pada ai..

Luv U ols.. :-))




Friday, December 9, 2011

Cuti Sekolah dan Kisah Sebelum Cuti..

Haaa.... Cuti Sekolah dah pun berminggu berlalu... baru ada masa nak update blog..

Berabuk blog ai nih.. he he he

Tahniah utk kanak2 rebina ai yang cemerlang dalam pelajaran tahun 2011... Ibu bangga dengan pencapaian korang.. pada kanak2 rebina yang tak dapat hadiah tu, ibu x kesah pon.. sebab dah tahu korang2 memang berusaha kan.. :-))

Si Cilik Ida..

Congrats Ida....

My Princess Mizz Nina.. kih kih kih kih

Congrats Mizz Nina...

Ibu doakan korang2 semua berjaya dalam hidup... Amin... & Selamat Bercuti ya...

Daaaa..... :-))