Monday, March 26, 2012

2 weeks in 1 post.. :-))

OOlllaaaaa & Assalamualaikum..

Wah.... Dah lama tak menyapu rumah blog ai nih... sekadar lalu je hari2..uhuk uhuk.. manyak abuk woooo...

Tapi hari ni, ai ada sedikit mode rajin nak update.. ha ha ha.. dari post terakhir 07/02/2012.. hari ni dah masuk 26/02/2012. Lama betul x update blog..

Banyak aktiviti sepanjang 2 minggu menyepi dari berblogging nih.. hari2 pergi balik kerja, sampai rumah, masak & sempurnakan keperluan anak2 lagi, masak or tapau pon ambik masa jugak,.. ujung minggu menyempatkan diri membawa anak2 pergi mandi laut..

Thanks ya Mr Q, sudi bawakkan kitorg melepas gian mandi laut..

Dalam kesibukan seharian pergi balik kerja, ai sempat juga ambil order buat kek besday dan apam dot2, demi kawan2 & keseronokan hati.. he he.. buat kek untuk release tension..


Happy Birthday Adib ( anak my BFF, Zaharah)
&
En Embam (ex officemate kt site JPJ dulu)

ni plak apam polkadot cik nurul kita...
comel2 mcm pembuat nyer kan .. ha ha


Demi MIL, ai buat bunga telur jugak. x banyak tp cukup mencabar keimanan ai yang mmg tak cukup masa nih.. wadusss, letih tau.

No wonder my dotters say my mom is supermum.. ha ha.. everything can do.. (dear dotters, not everything...ok, i do what i know only k.., but thanks for u ols punya compliments kat ibu nih..)

Akhirnya minggu ni, semua kerja yang perlu ai siapkan sudah hampir 90% siap.. Alhamdulillah sebab Allah mempermudahkan setiap kerja dan langkah ai dalam apa jua yang ai nak buat..

So, this weekend agak buzy sebab adik ipar ai nak naik pelamin plak.. ai x ler bizi apa.. ai bizi jaga anak2 ai jer.. ha ha ha.. takut org ramai datang, diorang buat perangai...

So,.. dah settle sapu rumah ai nih... daaaa...

:-))