Wednesday, May 20, 2009

Jalan jalan Lagi...



Jalan2 ni takde lah pergi ke tempat yang spesel, cuma pergi ke Alor Setar, tgk rumah sewa yang kitorang nak duduk bila dah pindah nanti. Dah pergi utara, takkan sah kalau tak pergi ke Free Duty Zone, Bukit Kayu Hitam, takde ambek tapi gambar sebab tak terpikir pulak nak ambik. Bila tgk time agak awal nak balik motel, jadi dr Bukit kayu Hitam terus ke Padang Besar.
Kat sana, ramai nya lah orang, parking takde, tapi dah pergi kan, singgah lah makan n tgk2 barang. penduduk tempatan kata, kalau time cuti harga barang2 kat situ agak tinggi. jadi kami 2 hubby, plan bila dah pindah baru beli brg2 yang diperlukan. Alah, bukan jauh pun.. sejam perjalanan je dr Alor Setar kan..


2 gambar ni, gambar nani.. pose seorang bakal model hu hu hu...dia kalau bawak berjalan mmg sporting, tak meragam n kurang karenah nya. happy je dia. Janji susu ada..








Family foto di Taman Kota Lama, Penang...


Fatin, Nani & Aiman lepak2 kat tebing Kota Lama...

Fatin, Ida & Nani posing sesambil duduk berehat.. penat merayau kat taman kota lama, Penang.

Posing apa kah ini... hahahah.. budak2. layan je lah.
















Ni posing kat motel.. sebelum balik seremban semula..
So, lepas nih.. jadi org Alor Setar lah pulak kitorang nih..

Kek Lapis Ben10 ????????


Hu hu hu.. Ada seorang kawan yang betul2 fanatik dgn Ben10 nih.. ada ke kek lapis Ben10..?
Ha.. inilah dia kek lapis Ben10... Perisa Mocha Coklat, atas kek tu tepekkan sugarpaste Ben10.. jadilah Kek Lapis Ben10.
Yang best nyer, kek nih nak bg hadiah besday ayah dia.. apa apa je lah you.. janji member i happy.


Kek Lapis sebelum packing, ni pun buat emergency sebelum pergi ke Alor Setar.. Demi kawan, ku rela buat he he he....

Birthday Nina

Lambat update blog bulan nih.. busy packing barang sebab nak pindah rumah. Alahai.. jauh nya nak pergi. nun ke utara nun.

Tapi sempena hari pekerja yang lepas, sempatlah pergi ke Alor Setar, tgk rumah yang bakal didiami bulan jun ni. Sebelum tu, sempatlah celebrate birthday anak yang ke 4, nina, besday dia yang ke 4 tahun. Kek pun tempah je..





Birthday girl, Nina posing dengan kakak nya, Ida, makanan pun segera, KFC , ha ha ha.. nak cepat punya pasal, malam nak bertolak ke Alor Setar kan.
Besday girl beriya-iya potong kek besday dia.. macam tak lut jer..

Kek Besday untuk Nina.. hadiah akad diberi bila dah pindah rumah baru. Dia nak basikal, tapi sebab tak nak angkut brg terlalu banyak, jd biarlah beli kat Kedah je.. Happy Birthday ye Nina..