Wednesday, March 4, 2009

Cuti Cuti Malaysia di Kuching

Lama betul tak update blog. Terlalu banyak kerja di opis. Ada jugak order kek lapis tapi sikit lah. Kek yang sama, jadi saya malas nak post gambar yang sama.

Berbalik pada tajuk besar, Cuti2 di Kuching. Nampaknya memang rezeki staff sebab Cik Bos kitorang buat Company trip ke Kuching, Sarawak.

Walau pun selalu pergi time balik Sibu, tetapi excited tetap ada. Takde lah nak shopping sgt pun, cuma nak beli ikan terubuk masin jek...