Thursday, September 30, 2010

Gelagat Anak2 di Kampung Halaman ku...


Tak dapat banyak ambil gambar di cuti raya kali nih.. memandangkan kamera pun takde, so thanks to my sis, Mak Long.. tolong snap sedikit sebanyak, mana yang sempat utk dijadikan kenangan..

Terasa sangat rugi bila perjalanan balik ke kampung kali ini, bukan menggunakan jalan raya @ jalan darat macam selalu sebab keadaan jalan yg tidak dapat digambarkan dengan kata.. Rasanya daripada tahun lepas aku cuti raya ke kampung hingga ke cuti raya tahun ini, jalan masih di takuk yang lama.. malah lebih teruk. Jadi, kami memilih untuk menggunakan jalan air aka.. speedboat. Pengalaman yang baru bagi Nina, Aiman & Nani.. memang teruja, tetapi sayang the view of us dalam speed boat tu tak dapat nak digambarkan dengan photo.. dek kamera takde, baik pergi or balik.. nak beli baru pun, dah tak sempat sangat.. so layan je gambar budak2 main lelayang di pantai n kat rumah di kampung.. he he he.. apapun, kitorg berharap agar lain kali dapat balik lagi.. seronot sbb bukan selalu.. setahun hanya sekali.. jadi HARI RAYA itu amat bermakna bagi AKU..



Nina & abangnya..Hafiz















nina.. dgn layang2 BEN 10 nyer..













Ida.. ala2 ayu gitu.. ha ha ha



























































aksi2 kanak2 dok memanjiat katil sambil karaoke




okeh.. akan aku post kan photo2 juadah dan kek2 sempena raya 2010 ini.. hu hu hu buat semak blog aku ..